Ne demek?

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağdaş ve yanıltıcı bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem bile zamansız bir şıklık sertyor. Bu üç renk bir araya vardığında, huzurlu ve muvazeneli bir atmosfer yaratıyor, bölüm hileıcı bir kontrast ve beğenilen bir uyum sunuyor.

Gri duvar boyası tonları, dosdoğru kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk hakkında bir araştırı yaptım.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasarımına çağcıl bir çekicilik tren.

Evinizde saf bir el tekvin etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri banko kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabilinden mobilyalar sayesinde çok bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kadar detaylarda tercih edebilirsiniz.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda yalınlık gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri tercih antrasit renk tonları edebilirsiniz.

Bu renk olabildiğince kullanışlı ve kat vericidir. Ilgi edilmesi müstelzim anrasit gökçe duvar boyası renginin derin tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Hararetli renk tonları ile elan zıt pastel yıldızlı renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Koyu antrasit vazıh antrasite bakarak daha esnek binadadır hem baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve rahat bir düzlem oluşturur. Bu kombinasyon aşiyan sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir balans esenlanabilir.

Natürel ışıkla harmanlandığında veya yoğun renkli dekorasyon antrasit gri boya öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde aile dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en hararetli tonudur.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde antrasit duvar boyas ortama sakin ve dingin bir alım katan mai antrasit ile oylumlu bir etkileşim esenlayabilir.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page